EN HELT NY MÅTE Å KJØRE PÅ

ROTAX 900 HO ACE
Den kompakte og lette Rotax 900 HO ACE betyr imponerende drivstofføkonomi, mer tid på vannet og mindre tid ved bensinpumpen. Den akselererer raskt og har et utmerket ytelse-til-vekt-forhold.

TRIXX
Nå kan du boltre deg i vannet som aldri før.  Det har aldri vært så enkelt og morsomt å gjøre triks.
I tillegg har du plass til opptil 2 passasjerer
Gjør aldri triks eller stunts når du har med deg passasjer.  Ikke gjør forsøk som ligger utenfor ditt ferdighetsnivå og erfaring. 

KAPASITET: 2-3 PERSONER

BEDRE TRIKS, PÅ DIN KOMMANDO
VARIABELT TRIMSYSTEM (VTS) MED FORBEDRET REKKEVIDDE
Denne eksklusive Sea-Doo egenskapen gjør at du kan avgjøre hvor høyt du kan løfte nesen eller hvor dypt du kan grave den ned i vannet. Det har aldri vært så enkelt - og morsomt - å gjøre triks.

STÅ STØDIG
FOTSTØTTER BAK
Kantene på trinnet gir bedre stabilitet og trygghet i ulike oppreiste kjørestillinger. Gjør det enklere å gjøre triks som en profesjonell.

FÅ GODT GREP
STYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER
Justering av styret lar deg tilpasse opplevelsen til din personlige kjørestil. Flere posisjoner gir bedre mulighet til enkel manøvrering av vannscooteren uansett hvilke forhold det er på vannet.

SPILL FAVORITTMUSIKKEN DIN MENS DU HAR DET GØY
BRP BÆRBAR AUDIO FOR SPARK-MODELLER*
Lytt til musikken din enten du er ved, i eller på vannet med det vanntette og bærbare audioanlegget. 50 watt og Bluetooth-tilkopling med et ladbart lithiumbatteri og kontrollpute på høyttaleren gjør det enkelt å betjene både når du er på eller utenfor vannscooteren din.
*Ekstrautstyr kun med 3-seters Convenience-pakke

STANS FORTERE OG LEGG TIL KAI UTEN BESVÆR
INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og hjelper deg å stoppe raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.
* Basert på BRPs interne tester av modeller uten iBR.

LETT OG STERKT MATERIALE
POLYTEC MATERIALE
Dette innovative og støtsikre materialet reduserer vekten på Sea-Doo SPARK for å levere topp ytelser. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

2 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL
ELEKTRONISK GASSHENDEL (iTC)
Velg mellom en raskere eller en smidigere akselerasjon takket være Sport-modus som er tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motoren, og Touring-modus som er tilgjengelig på alle modeller.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO
CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.